۴ سال پیش

بیوگرافی آرتور سی. کلارک + جملات زیبا از آرتور سی. کلارک

بیوگرافی آرتور سی. کلارک + جملات زیبا از آرتور سی. کلارک

بیوگرافی آرتور سی. کلارک

سر آرتور چارلز کلارک (متولد 16 دسامبر 1917 – متوفی 19 مارچ 2008) نویسنده فوتوریست داستان‌های علمی تخیلی، مخترع، کاشف زیر دریا، و مجری برنامه‌های تلویزیونی اهل بریتانیا بود. کلارک بیش از همه برای نویسندگی مشترک فیلمنامه فیلم «2001: اُدیسه‌ای فضایی» شناخته می‌شود، فیلمی که به عنوان یکی از تأثیرگذارترین فیلم‌های همه دوران از آن یاد می‌شود. دیگر نوشته‌های وی برای او تعدادی جوایز هوگو و نبولا را به همراه داشت. کلارک یکی از شخصیت‌های برجسته ادبیات علمی تخیلی است و برای سال‌های طولانی در کنار رابرت هاینلاین و آیزاک آسیموف به عنوان یکی از «سه بزرگ» داستان‌های علمی شناخته می‌شد.

کلارک طرفدار قدیمی سفر فضایی بود. در سال 1934 زمانی که هنوز نوجوان بود، عضو انجمن بین سیارات بریتانیا شد. در سال 1945، او سیستم ارتباطی ماهواره‌ای را ارائه داد، ایده‌ای که نشان افتخار استوارت بالانتین مؤسسه علمی فرانکلین را برایش به ارمغان آورد. بعداً در سال‌های 1946 و 1947 و مجدداً بین سال‌های 1951 تا 1953 ریاست انجمن بین سیارات بریتانیا را بر عهده داشت.

کلارک نویسنده‌ای علمی بود که کتاب‌ها و مقالات متعددی در مورد سفر فضایی و توانایی‌های ناشناخته نوشت. در سال 1961 سازمان یونسکو جایزه کالینگا را به خاطر رواج علم به کلارک اهدا کرد. او در سال 1956 به سریلانکا مهاجرت کرد تا علاقه خود به غواصی را دنبال کند. در همان سال، وی بقایای معبد کوانسوارام در منطقه ترینکومالی را کشف کرد. کلارک در دهه 1980 با اجرای برنامه‌های تلویزیونی مثل «دنیای اسرارآمیز آرتور سی. کلارک» شهرت خود را افزایش داد.

کلارک تا زمان مرگش در سریلانکا زندگی کرد. او در سال 1998 مقام شوالیه را دریافت کرد و در سال 2005 نائل به دریافت نشان سری لانکابیمانیا، بالاترین نشان مدنی سریلانکا، شد.

جملات زیبا از آرتور سی. کلارک

من وانمود نمی کنم که ما همه پاسخ ها را در اختیار داریم. ولی پرسش ها بدون شک ارزش فکر کردن را دارند.

دو احتمال وجود دارد: یا ما در کهکشان تنها هستیم و یا نیستیم. هر دو به یک اندازه وحشتناک است.

هر ایدۀ جدیدی از سه مرحله عبور می کند: 1) نمی تواند انجام شود. 2) احتمالا می تواند انجام شود، ولی ارزش انجام دادن ندارد. 3) از اولش هم می دانستم ایدۀ خوبی است.

سیاستمدارها باید داستان های علمی بخوانند، نه داستان های وسترن و کارآگاهی!

باید این تصور که تحصیلات فقط محدود به دوره جوانی است را کنار بگذاریم. چطور می تواند اینطور باشد، در دنیایی که نیمی از چیزهایی که انسان در 20 سالگی می داند در 40 سالگی دیگر درست نیست، و نیمی از چیزهایی که در 40 سالگی می داند زمانی که 20 ساله بود هنوز کشف نشده بود.

هر مسیری به سوی دانش مسیری به سوی خدا، یا واقعیت است، هر کلمه ای که ترجیح می دهی استفاده کنی.

من به طالع بینی اعتقادی ندارم. من متولد برج قوس هستم و ما شکاک هستیم!

تنها راه برای کشف محدودیت‌های ممکن‌ها اینست که پا را فراتر از آن‌ها به درون ناممکن‌ها بگذاریم.

هر تکنولوژی به اندازه کافی پیشرفته از جادو غیر قابل تمایز است.

منبع نیکند

http://www.nikend.com/quote/author/arthur-c.-clarke