۴ سال پیش

بیوگرافی سی. اس. لوئیس + جملات زیبا از سی. اس. لوئیس

بیوگرافی سی. اس. لوئیس + جملات زیبا از سی. اس. لوئیس

بیوگرافی سی. اس. لوئیس

کلایو استیپلز لوئیس (متولد 29 نوامبر 1898 – متوفی 22 نوامبر 1963) رمان‌نویس، شاعر، آکادمیک، مطالعه‌گر قرون وسطی، منتقد ادبی، مقاله‌نویس، عالم الهیات، گوینده رادیو، سخنران، و دفاعیه‌پرداز مسیحی ایرلندی بود. او دارای مقام‌های آکادمیک در دانشگاه‌های آکسفورد و کمبریج بود. وی بیش از همه به خاطر آثار داستانی‌اش به ویژه سرگذشت نارنیا و سه‌گانه فضا، و همچنین آثارش در دفاعیات مسیحیت همچون مسیحیت محض، معجزات، و مسئله رنج شناخته می‌شود.

لوئیس دوست نزدیک جی. آر. آر. تالکین (نویسنده رمان‌های هابیت و ارباب حلقه‌ها) بود. آن‌ها هر دو عضو هیئت علمی دانشگاه آکسفورد بودند، و در گروه ادبی خودمانی آکسفورد که با نام اینکلینگز (Inklings) شناخته می‌شد، فعالیت داشتند. بر اساس کتاب خاطرات لوئیس، وی در کلیسای ایرلند تعمید داده شد ولی در دوران نوجوانی از ایمان خود دور افتاد. لوئیس در سن 32 سالگی تحت تأثیر تالکین و دیگر دوستانش به فرقه انگلیکان بازگشت و عضوی غیر روحانی از کلیسای انگلستان شد. اعتقادات او تأثیر عمیقی بر آثارش داشت، و برنامه‌های رادیویی او در زمان جنگ در مورد مسیحیت با استقبال بسیاری مواجه شد. لوئیس در 22 نوامبر 1963 یک هفته پیش از سالروز تولد 65 سالگی‌اش به علت نارسایی کلیه درگذشت. پوشش رسانه‌ای فوت او بسیار اندک بود، چرا که لوئیس و آلدوس هاکسلی دیگر نویسنده بریتانیایی در همان روزی فوت کردند که جان اف. کندی رییس جمهور آمریکا ترور شد. در سال 2013 همزمان با سالگرد 50 سالگی مرگ او، بنای یادبودی به احترام لوئیس در قطعه شاعران کلیسای وستمینستر اَبی نصب شد.

آثار لوئیس به بیش از 30 زبان دنیا ترجمه شده‌اند و میلیون‌ها نسخه از آن‌ها به فروش رفته است. سری کتاب‌های سرگذشت نارنیا پرفروش‌ترین اثر او بوده است و اقتباس‌های تئاتری، تلویزیونی، رادیویی و سینمایی زیادی از آن گرفته شده است. مجموعه سرگذشت نارنیا شامل هفت رمان خیالی برای کودکان است و جزء آثار کلاسیک ادبیات کودکان به شمار می‌رود.

جملات زیبا از سی. اس. لوئیس

از بین تمام استبدادها، استبدادی که خالصانه برای منفعت قربانیانش به کار گرفته می شود ستمگرانه ترین است.

من اشتیاقی در درونم یافته ام که هیچ تجربه ای در این جهان نمی تواند پاسخگوی آن باشد؛ محتمل ترین توضیح این می تواند باشد که من برای دنیای دیگری ساخته شده ام.

هیچ وقت آنقدر پیر نیستی که نتوانی هدف دیگری تعیین کنی یا رویای جدیدی تصور کنی.

نمی توانی به عقب برگردی و شروع را عوض کنی، ولی می توانی از جایی که هستی آغاز کنی و پایان را عوض کنی.

تحصیلات بدون ارزش ها، با اینکه بسیار مفید است، به نظر می رسد که انسان را بیشتر تبدیل به شیطانی مستعد کند.

دوستی لحظه ای متولد می شود که یک نفر به دیگری می گوید: “چی! تو هم همینطور؟ فکر می کردم فقط من اینطور هستم.”

منبع نیکند

http://www.nikend.com/quote/author/c.-s.-lewis