نورمن وینسنت پیل (متولد 31 می 1898 – متوفی 24 دسامبر 1993) کشیش و سخنران آمریکایی بود که بیش از همه به خاطر نوشتن کتاب «قدرت تفکر مثبت» شناخته میشود. او یکی از مبتکران در زمینه مثبتاندیشی است.
اندیشههای نورمن وینسنت پیل مورد قبول کارشناسان سلامت روانی واقع نشد و آثار او مورد انتقاد زیادی قرار گرفت، به طوری که یکی از کارشناسان حتی مستقیماً پیل را کلاهبردار و حقهباز نامید. این انتقادات در اوایل دهه 1950 بعد از انتشار کتاب قدرت تفکر مثبت صورت گرفت. یکی از انتقادات عمده از قدرت تفکر مثبت این است که این کتاب پر از نقل قولها و حکایتهای فاقد مستندات است. تقریباً تمام کارشناسان و بسیاری از مدارکی که پیل در کتابش در تأیید فلسفه خود ذکر میکند بینام، ناشناس و بدون منبع هستند.
انتقاد مهم دیگری که از این کتاب شده این است که پیل تلاش کرد تا این موضوع که تکنیکهای او برای ارائه اعتماد به نفس مطلق و رهایی از گرفتاریها به خوانندگان، شکلی شناخته شده از هیپنوتیزم است را مخفی کند. انتقاد سوم اصلی این است که فلسفه پیل بر اساس بزرگنمایی ترس در خوانندگان و پیروانش است، و این ترس مبالغهآمز در نهایت منجر به پرخاشگری میشود.
همۀ ما شنیده ایم که باید از اشتباهاتمان یاد بگیریم، ولی من فکر می کنم مهمتر این است که از موفقیت ها یاد بگیریم. اگر تنها از اشتباهاتت یاد بگیری، احتمالا تنها خطاها را یاد خواهی گرفت.
وقتی که صبح از خواب بیدار می شوی، دو انتخاب داری؛ یا خوشحال باشی یا ناراحت. فقط انتخاب کن که خوشحال باشی.
همیشه برای متوقف شدن زود است.
افکار خود را تغییر بده، و بعد دنیا را تغییر خواهی داد.
مشکل اکثر ما اینست که ترجیح می دهیم بوسیلۀ تمجید و تحسین نابود شویم تا اینکه بوسیلۀ انتقاد نجات پیدا کنیم.
فردا را با خودت به رختخواب نبر.
در مقابل موانع خود ایستادگی کن و در موردشان اقدامی انجام بده. متوجه خواهی شد که آن ها نیمی از قدرتی که فکر می کنی دارند را هم ندارند.
جادویی واقعی در اشتیاق وجود دارد که تفاوت بین معمولی بودن و موفق بودن را تعیین می کند.
اگر می خواهی اوضاع متفاوت باشد، شاید راهش اینست که خودت متفاوت شوی.
وقتی تمام منابع جسمی و روحی متمرکز شوند، قدرت ما در حل مشکلات به شدت افزایش پیدا می کند.
منبع نیکند
http://www.nikend.com/quote/author/norman-vincent-peale